19 грудня – День Святого Миколая

  • 408

ДОРОГІ ЮНІ ТА ДОРОСЛІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ!

Сердечно вітаю вас із одним із найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського світу – Днем Святого Миколая Чудотворця, яке зимовою казкою приходить на нашу землю перед новорічно-різдвяними святами. 

Це справжнє свято віри, світла і добра – у кожну родину воно приносить щиру втіху і любов.

Із нетерпінням та завмиранням серця на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він обов’язково завітає в їхні домівки. Для  хлопчиків і дівчаток це свято завжди бажане, адже в їхньому прекрасному дитячому світі здійснюються всі заповітні і  фантастичні мрії.

Бажаю,  аби  всі  діти цього дня відчули любов та опіку,  адже саме ми, дорослі, можемо подарувати радість свята та тепло сердець кожному з них. Хай зростають вони добрими і щасливими батькам на радість, а Україні – на славу!

Для дорослих День Святого Миколая – свято, яке приносить зцілення душі та наповнює кожного чудотворними силами, аби протистояти злу та негараздам. Тож бажаю кожному зміцнення віри, безбідного буття та заступництва Миколая Чудотворця!

Зичу всім здоров’я і благополуччя, затишку й душевного родинного тепла, щасливої долі і Божої благодаті. Хай Святий Миколай освятить всіх нас найкращими людськими чеснотами і благословить на благородні і добрі справи!

         З  найщирішими побажаннями,

Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО