Переможниця Всеукраїнського конкурсу серед педагогів Надія Волторніст отримала Диплом та грошову премію

  • 854

Вчительку початкових класів Лохвицької гімназії №1 Надію Миколаївну ВОЛТОРНІСТ за результатами засідання Конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу для педагогічних працівників з нагоди відзначення Всесвітнього дня екологічного маркування було  визнано переможцем  з-поміж 139 фіналістів конкурсу, вибраних з 1576 учасників – педагогічних працівників з усіх регіонів України.

Як зазначають організатори конкурсу – всеукраїнська громадська організація «ЖИВА ПЛАНЕТА» –  перемогу отримали найцікавіші кейси, з високим рівнем якості педагогічної роботи, які викликали зацікавленість учнів до теми, розкрили творчий потенціал та підвищили рівень екологічної компетентності школярів. Найкращі сім робіт були нагороджені грошовими преміями від організаторів.

Напередодні дня Святого Миколая було відзначено переможців Всеукраїнського конкурсу для вчителів до Всесвітнього Дня екологічного маркування. Нагороди переможцям вручив заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець разом із ініціаторкою конкурсу Світланою Берзіною, президенткою ВГО «Жива планета».

Вчителька початкових класів Лохвицької гімназії №1 Надія Миколаївна Волторніст взяла участь в урочистому нагородженні в місті Київ та разом з Дипломом переможця в номінації «І місце» отримала Сертифікат на грошову премію в розмірі 25 тисяч гривень.

Лохвицька ОТГ щиро радіє успіхам переможниці Н.М. Волторніст та дякує Лохвицькій гімназії №1, яка дає поштовх до нових знань та розширення компетенцій не тільки учнівським, а й педагогічним талантам!