Вітаємо з новосіллям Васильківський старостат!

  • 523

Віднедавна Васильківський старостат, який раніше  перебував у застарілій, опалюваній грубкою будівлі, змінив місце свого розташування. У двоповерховій будівлі в центрі села Васильки, яка стала другою домівкою для школярів  філії Лохвицької гімназії №1 та маленьких вихованців дошкільного навчального закладу «Веселка», у трьох кімнатах (два кабінети та архів) розмістився старостат з обладнаним окремим входом.  

Ініціатором такого «переїзду» стала Лохвицька міська рада на чолі з міським головою В.І. Радьком. Визначальною у цій справі стала економічна складова, адже три заклади, розміщені в одній будівлі, опалюються від шкільної котельні. А її цьогоріч осучаснено: завдяки придбаному пальнику для котла стало можливим використання альтернативного виду палива –  енергоефективних пелетів.  

Після проведеного капітального ремонту та закупівлі нових меблів нинішнє приміщення старостату набуло сучасного та комфортного вигляду. Тут приємно знаходитися  і працівникам, і відвідувачам, яких, до речі,  завжди вистачає.  Мешканці сіл Васильки, Христанівка та Гаївщина йдуть у старостат по довідки, для написання заяв, вчинення нотаріальних дій, а іноді за добрим словом та порадою, адже староста В.Г. Петрашева здійснює комунікацію між владою громади та жителями старостинського округу.

Тож Лохвицька міська об’єднана територіальна громада щиро вітає Васильківський старостат з новосіллям! Хай ваші робочі будні будуть сповнені гарними подіями та плідними рішеннями на благо сільської громади! Фото без опису