Святкова атмосфера в Лохвицькому міському ЦДЮТ

  • 1193

Не за горами Новий рік, Різдво і святкові клопоти. Зимові свята, мабуть, одні з найулюбленіших для дітей, адже зима – це казка, подарунки, зустрічі з близькими, сімейні посиденьки і, звичайно ж, незабутні пригоди.

Напередодні новорічних свят педагогами і вихованцями Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості організовуються і проводяться різноманітні заходи і розваги, які дають дітям можливість відпочити та відволіктися від школи, набратися сил для нових перемог і звершень. Зануритись в атмосферу свята і відчути новорічний настрій вихованцям та всьому творчому колективу допомогли педагоги декоративно-ужиткового мистецтва, вдало підібравши оформлення для приміщення закладу. У позашкіллі для вихованців гуртків декоративно-вжиткового мистецтва проводилися цікаві майстер-класи по виготовленню новорічних  та різдвяних сувенірів, працювала творча «Майстерня Діда Мороза», де діти виготовляли прикраси на ялинку (керівники Голобородко Н. А., Хиль Н.В., Каблучка С.І., Михайлик С.В.). Всі  вихованці гуртків разом із педагогами долучилися до акції «Привітаймо воїна АТО з Новим роком». Виготовлялися новорічні листівки та іграшки, які були передані бійцям батальйону «Полтава». В приміщенні ЦДЮТ організовані виставки малюнків «Красуня зима» (керівник Анпілогова О.І.) та фотовиставка «Зимові візерунки» (керівники Гресь Є.В., Зінник Д.П.). Традиційними в ЦДЮТ стали проведення свят до Дня Святого Миколая та новорічні ранки. Юні вихованці гуртка «Веселі нотки» (керівник Дерев’янко Ю.М.) на День  Святого Миколая  завітали до «Чарівної казки», де на них чекали  різні пригоди, казкові герої, Святий Миколай і подарунки, а наймолодші  гуртківці «Школи «Малюк» (керівники Ставицька Н.К., Ладур К.О., Михайлик С.І.)  побували в зимовому  казковому лісі, де на них чекав Дід Мороз, Королева Зима, Снігуронька і  веселий Сніговик , які приготували для дітей новорічну розважальну гру-квест «У пошуках новорічних подарунків». Керівниками гуртків «Технічне моделювання» та «Радіоконструктори» (керівники Чайка С.В., Говоруха О.А.)  були проведені майстер-класи для гуртківців «Корисні речі для дому». Вихованці хореографічного гуртка «Перлина» (керівники Оверченко І.Є., Ладур К.О.) завойовували звання «Кращий танцюрист карнавалу» на розважальній програмі «Танцюймо дружно біля новорічної ялинки». Культорганізатором Захаровою Н.Є. в ЦДЮТ було створено щедрувальну групу, яка взяла активну участь в обласному проєкті «Ліга творчих» в огляді-конкурсі «Разом защедруємо!».  В одноденний зимовий похід вирушали вихованці гуртків «Пішохідний туризм» (керівник Дрога О.М.) та «Юні туристи-краєзнавці»  (керівник Сахнюк І.М.). Постійно в зимову пору року юними екологами агітбригади «Паросток» проводиться операція «Годівничка» (керівник Каблучка С.І.). На честь новорічних та різдвяних свят у гуртках ЦДЮТ влаштовуються «Дні зимового іменинника», марафони розважально-ігрових програм, вікторини, конкурси тощо. У Лохвицькому міському ЦДЮТ популяризуються  новорічні та різдвяні онлайн-вітання.

Педагогічний колектив постійно знаходиться в творчому пошуку креативних ідей та новітніх технологій для занять із вихованцями, бо коли діти відчувають яскраві емоції –  успіх гарантовано! Тож  нехай Новий рік принесе всім зміни на краще, феєричні, веселі свята і гарні подарунки.

 Культорганізатор закладу Захарова Н.Є.Фото без опису