Відбулася третя сесія Миргородської районної ради

  • 1201

Двадцять четвертого грудня відбулася третя сесія Миргородської районної ради, на якій були присутні: депутат Полтавської обласної ради Оксана Винниченко, очільники райдержадміністрацій, керівники профільних відділів та управлінь та засоби масової інформації. Провела засідання голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

Депутати розглянули 32 питання порядку денного та депутатський запит, попередньо узгодивши зміст кожного питання на розширеному засіданні Президії районної ради. На сесії більшістю голосів ухвалили бюджет Миргородського району; внесли зміни до показників районних бюджетів Миргородського, Гадяцького, Великобагачанського та Шишацького районів; та зміни до Програм підвищення ефективності надання медичної допомоги у Миргородській ЦРЛ, надання пільг окремим категоріям громадян, соціального захисту осіб з обмеженими фізичними можливостями, підтримки учасників АТО. Також ухвалили низку рішень про передачу об’єктів та майна зі спільної власності територіальних громад Миргородського району у власність громад. Зокрема, власником КНП «Миргородський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської районної ради відповідно до рішення відтепер є Миргородської міська територіальна громада; власником «Інклюзивно-ресурсного центру» Миргородської районної ради – Комишнянська селищна територіальна громада. Депутати підтримали рішення про передачу майна Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської РДА у власність Великосорочинської селищної територіальної громади, рішення про передачу зі спільної власності територіальних громад Миргородського району будівель та майна Миргородського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), рішення про передачу суб’єктів первинної медицини, суб’єктів та майна Лохвицької ЦБС, трудового архіву Лохвицького району - Лохвицькій міській раді та ін. Проголосували і за рішення про припинення діяльності Миргородської районної станції юних туристів та Миргородської районної станції юних натуралістів шляхом ліквідації. Окремо розглянули депутатський запит Володимира Севастьянова щодо відновлення місцевого пасажирського транспорту між містами Миргород і Лохвиця.

На завершення роботи сесії, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка подякувала депутатам за ефективну роботу та привітала із прийдешніми новорічно-різдвяними святами.

ФОТО: О.Устименко, ІЦ "Миргородщина"