ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ОТГ!

  • 739

Сердечно вітаю вас із прийдешнім Новим роком та наступаючим світлим святом Різдва Христового!  Для всіх нас це особлива пора, час, коли ми забуваємо про негаразди і турботи та об’єднуємось навколо головних цінностей: любові до своєї родини,  до свого міста і села, своєї  громади.

Рік, який ми прожили, був непростим для кожного з нас. Він став періодом випробувань, складнощів та терпіння, безпрецедентних подій у житті нашої країни та цілого світу. 

Нині, на порозі року нового, маємо бути впевненими, що будь-які труднощі є плинними. Ми сильний і працьовитий народ, який, гуртуючись навколо спільної мети, здатен протистояти життєвим випробуванням.

А бажання всі ми маємо одне – жити і працювати у сучасній демократичній та економічно розвинутій країні, комфортній та процвітаючій громаді.

Незважаючи на зовнішні чинники, минулий рік став для  Лохвицької  ОТГ роком поступу вперед.  Можливо, не такого значущого і сильного, як хотілося.  Та головне – у розвитку громади нам вдалося досягти  стабільності.

Я від щирого серця дякую всім за добросовісну працю, активну громадянську позицію, за розуміння та палке бажання  зробити наше місто та села кращими!

 Від душі бажаю, щоб новорічно-різдвяні свята – вісники оновлення, мрій і сподівань, принесли вам і вашим родинам мир і злагоду, здоров’я і достаток. А прийдешній рік виправдав всі ваші сподівання та прагнення, надихнув на цікаві починання, нові досягнення та професійні перемоги.

Хай ваші будні будуть сповнені гарними людьми, радісними подіями, плідними рішеннями і цікавими відкриттями!

Щасливого всім Нового року та благодатного Різдва! Гарного всім настрою, світла, радості і Божого благословення!

         Із найкращими побажаннями,

Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКОФото без опису