КОНКУРС ПРОВЕДЕНО, КОМАНДУ ПРОФЕСІОНАЛІВ ПІДІБРАНО!

  • 717

5 січня 2021 року в приміщенні міської ради пройшов конкурс на заміщення вакантних посад консультанта та психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лохвицької міської ради, завданням якого є сприяння професійному розвитку педагогічних працівників, їх психологічна підтримка та консультування.

У конкурсі взяли участь 7 претендентів на вакантні посади. Кожен із них представив бачення ролі власної діяльності у ході реалізації покладених на Центр ПРПП завдань.

Для оцінювання конкурсній комісії, яку очолювала начальник міського відділу освіти Т.В. Заїка, учасниками  були  подані змістовні відеопрезентації,  які засвідчили їх творчий підхід до роботи та інноваційне мислення.

Одним із етапів відбору конкурсантів стала співбесіда, у ході якої вони проявили свої комунікаційні вміння, здатність переконувати інших за допомогою аргументів, рівень володіння державною мовою.

Підсумкове оцінювання професійної компетентності кандидатів визначило переможців конкурсу.

Голова конкурсної комісії Т.В. Заїка та директор Центру ПРПП Т.І. Савинська привітали з перемогою конкурсантів – Н.І. Чірікову, А.О. Захарченка, О.М. Чорнуху, О.Г. Горобець, В.В. Науменко і Н.І. Осадченко, побажали їм успішної та плідної роботи на нових посадах.