ЦІКАВІ І КОРИСНІ ЗАНЯТТЯ ГУРТКІВЦІВ ЛОХВИЦЬКОГО МІСЬКОГО ЦДЮТ

  • 451

Лохвицький міський центр дитячої та юнацької творчості (директор Ю.М. Дерев’янко) – заклад позашкільної освіти, де юні мешканці нашої громади  навчаються та розвиваються за своїми інтересами та нахилами. Це особливий куточок творчості дітей та самовідданої праці педагогів, які допомагають  кожному вихованцю розкрити таланти та здібності, сильні сторони своєї особистості.

Заходи, що проводяться в мЦДЮТ, наповнюють дозвілля дітей особливим змістом, емоціями та переживаннями. Гурткові заняття, які відбулися в мЦДЮТ  6 та 7 лютого,  цьому підтвердження.

Агітбригада «Паросток» (керівник Каблучка С.І.)  вкотре долучилася до Всеукраїнської природоохоронної акції «Годівничка». Акція проводиться протягом вересня – квітня з метою збагачення уявлення дітей про розмаїття птахів рідного краю, які залишаються тут на зимівлю, формування розуміння залежності життя птахів від людини та природних умов, позитивного ціннісного ставлення до птахів та бажання допомагати їм взимку. Бо ця пора року для птахів – велике випробування, тому такою цінною для них є людська підтримка. Юні натуралісти, підгодовуючи пташок, на ділі вчаться бути небайдужими до навколишнього світу та оберігати природу.

А вихованці гуртка «Квіткова фантазія» (керівник Хиль Н.В.) постійно вдосконалюють свою творчу майстерність, втілюють в життя свої задуми, мрії та побажання. Гуртківцями була організована та проведена виставка декорованих пляшок, присвячена Всесвітньому дню бармена. Діти отримали багато позитивних емоцій, проявивши у виробах свою багату фантазію і креативність.Фото без опису