Відділення соціальної роботи ЦНСП Лохвицької міської ради інформує

  • 578

ПОТРІБНІ ПАТРОНАТНІ ВИХОВАТЕЛІ!

Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні.

За надані послуги з догляду та виховання дитини сім’ї виплачується заробітна плата, соціальна допомога на дитину та забезпечується постійна підтримка команди професіоналів. Розмір соціальної допомоги становить два прожиткових мінімуми для дітей відповідного віку на місяць.

Розмір грошового забезпечення (заробітної плати) патронатних вихователів становить п’ять прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць.

За детальною інформацією звертайтеся до Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 16 або за контактним телефоном: (05356)3-45-09. Фото без опису