ЗАХОДИ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

  • 456

16 лютого 2021 року провідний фахівець із соціальної роботи відділення соціальної роботи ЦНСП  Лохвицької міської ради Ольга Попова провела  відео-семінар в Лохвицькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості через систему «ZOOM» на тему «Сімейні форми виховання дітей».

З учасниками семінару були обговорені питання створення та функціонування прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу та сімей патронатних вихователів. У ході проведення заходу присутні мали можливість задати актуальні питання стосовно влаштування дітей до сімейних форм виховання, прав та обов'язків прийомних батьків/батьків-вихователів, патронатних вихователів.

«На сьогодні ми уже маємо позитивний досвід виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Так на території Лохвицької  територіальної громади успішно функціонує 5 прийомних сімей та 1 дитячий будинок сімейного типу, в яких виховується 12 дітей», – наголосила фахівець  ЦНСП і запросила осіб, які бажають прийняти на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування звернутися до Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради за адресою: м. Лохвиця, вул. Перемоги, 16 або зателефонувати за номером: 3-45-09.Фото без опису