ФЕСТИВАЛЬ ВИКЛАДАЧІВ «МУЗИКА ЗВУЧИТЬ –2021!»

  • 1004

2 березня у Лохвицькій дитячій музичній школі ім. І.О. Дунаєвського відбувся традиційний фестиваль викладачів «Музика звучить – 2021!».  

Щороку цей  мистецький захід, який у стінах музичної школи проходив вже більше 10 разів,  перетворюється у справжнє свято, прекрасну подорож у чарівний світ музики. Не став винятком і цьогорічний фестиваль. Музичне дійство тривало відповідно до цікавого сценарію, написаного викладачем класу гітари, ведучою свята Євгенією Карабут.   Учасниками фестивалю стали 17 викладачів. Кожен з них виходив на сцену як соліст-інструменталіст, обравши для виконання музичний твір на свій смак і розсуд. Емоції переповнювали виконавців, адже всі вони так скучили за сценою та творчим хвилюванням!

І доки в умовах карантину викладачі музичної школи не матимуть можливості виступити на широку публіку з традиційним концертом у Лохвицькому будинку культури,  надихнувшись неймовірною атмосферою музичного фестивалю, вони пообіцяли радувати концертами своїх учнів і їх батьків зі сцени музичної школи.Фото без опису