ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕШКАНЦІВ ЛОХВИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

  • 1116

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради звертається до всіх мешканців територіальної громади, де наразі як і на території Полтавської області діють карантинні обмеження для «жовтої зони». 

Ситуація щодо захворюваності населення на  COVID-19 знову набула загрозливих масштабів. Так за минулу добу на Полтавщині зареєстровано 253 нових випадки захворювання, на Лохвиччині – 51  випадок, що є найбільшим показником на території області (попереду лише місто Полтава з 150 хворими).

У цій критичній ситуації, коли вражені коронавірусом  пацієнти вже заповнили 2 відділення Лохвицької міської лікарні, викликає занепокоєння загальний настрій безпечності деяких громадян. Багато хто легковажно сприймає  запобіжні заходи – носіння масок та дотримання соціальної дистанції в місцях масового скупчення людей, тим самим  нехтуючи встановленими протиепідемічними правилами та способами індивідуального захисту.  

Тому настійно нагадуємо, що з 24 лютого 2021 року на території України і Лохвицької міської територіальної громади зокрема, продовжується дія адаптивного карантину. Дозволена робота навчальних закладів, кафе, фітнес-залів за умови дотримання всіх карантинних вимог.  Але все ще під забороною дискотеки, нічні клуби та проведення масових святкових заходів у закладах харчування.

З метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  «SARS-СоV-2», звертаємося до всіх мешканців, керівників підприємств,  установ, організацій та закладів,  незалежно від форм власності, з вимогою дотримуватися посилених протиепідемічних обмежувальних заходів, запроваджених на території Лохвицької територіальної громади рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 4 березня 2021 року. 

Лише з неухильним дотриманням карантинних вимог нам вдасться перервати ланцюг передачі цієї небезпечної хвороби!  Бережіть  здоров’я!

         ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИФото без опису