«ПОДАРУЙ БІЦБЛІОТЕЦІ СУЧАСНУ КНИГУ!»

  • 1113

Вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і порадником. У гарній книзі можна знайти однодумців, з книгою можна добре провести вечір, не почуватися одиноким.

Працівники Публічної бібліотеки Лохвицької ТГ щиро вдячні жителям громади, які приєдналися до акції «Подаруй бібліотеці сучасну книгу!» і принесли до книгозбірні чимало цікавої та потрібної користувачам бібліотеки літератури.

Здавалося б, важко в наш стрімкий час достукатись до людських сердець. Та дуже приємно, що у нашому місті є багато небайдужих людей, які знайшли можливість відгукнутися на прохання про підтримку.

Серед підприємців одними з перших відгукнулися депутат Лохвицької міської ради Власенко Анатолій Миколайович (магазин «Євробуд») та Зрібняк Тетяна Олексіївна (кафе-бар «Ні пуха, ні пера», магазин «Візит»).

На кошти, виділені підприємцями, було закуплено сучасні книги українських авторів.

Найбільш відчутним «книгодарувачем» стала працівник нашої бібліотеки Бондар Лариса Володимирівна.

Велика вдячність за подаровані книги активним читачам бібліотеки і просто небайдужим до долі нашої книгозбірні людям: Яценко Наталії Миколаївні, Головатій Аліні Анатоліївні, Боровик Любові Іванівні, Клименко Тетяні Станіславівні, Петрик Наталії Миколаївні, Подорожній Галині та багатьом іншим.

Велика подяка найменшим читачам Легеньковському Юрі і Милці Кірі, які подарували цікаві дитячі книги.

Запрошуємо всіх лохвичан приєднатися до акції «Подаруй бібліотеці сучасну книгу!». Акція діє у нашій бібліотеці постійно.

Продовжуймо робити добро – і на душі буде тепло і приємно!

Публічна бібліотека Лохвицької територіальної громади Фото без опису