Любі жінки, чарівні мешканки Лохвицької територіальної громади!

  • 1154

Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового свята – 8 Березня! Цей весняний день несе у світ ніжність і красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання,  – пов’язане з жінками, Берегинями роду людського. 

У цей святковий день ми, чоловіки, щиро дякуємо вам – нашим ніжним матерям, турботливим бабусям, любим сестрам, коханим дружинам, милим донькам і онучкам, шановним колегам, захоплюємося вашою душевною щедрістю, ніжністю і тендітністю.

Сьогодні важко назвати хоча б один вид діяльності, де б не працювали  жінки.  Жодну  професію   неможливо уявити без чарівних жіночих посмішок, дбайливих рук, небайдужих жіночих сердець.

Мудрість, талановитість, невтомність, постійне прагнення до самовдосконалення, активна життєва позиція у поєднанні з жіночністю та красою, – ось такими ми бачимо вас щодня,  наші шановні жінки!

З нагоди  свята – Міжнародного жіночого дня –  зичу вам кохання, теплоти близьких сердець, душевного комфорту, родинної злагоди. Хай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, і прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

Хай у ваших домівках завжди панують спокій та добробут, а серця будуть зігріті увагою та турботою рідних і близьких людей. Мирного неба, міцного здоров’я та Божого благословення вам, наші милі, чарівні жінки!

         З повагою  ВІКТОР  РАДЬКО, 

                                                        Лохвицький міський голова Фото без опису