МІСЬКИЙ ГОЛОВА ВІКТОР РАДЬКО ВІДВІДУЄ СТАРОСТАТИ

  • 1247

У березні Лохвицький міський голова Віктор Радько разом із профільними спеціалістами виконавчого комітету розпочали інспектування стану інфраструктури в старостинських округах Лохвицької міської територіальної громади. Відвідавши з робочими поїздками Безсалівський, Лучанський та Яхниківський старостати, міський голова розповів:

  • Два місяці ми прожили великою новоутвореною громадою. Зараз, коли ми почали бачити динаміку надходжень до бюджету, ми маємо визначити всі найболючіші проблеми на місцях. І не зі слів, а побачити все вочевидь, аби зробити висновки, які з них є нагальними, які можна вирішити завтра, які в найближчій перспективі. В зоні уваги – соціальна сфера, школи,  дитячі садки, заклади культури, фельдшерсько-акушерські пункти, амбулаторії, житлово-комунальне і дорожнє господарство. Зараз потрібне розуміння того, що відбувається в кожному селі по кожному об’єкту. По місту Лохвиця та Васильківському старостату, яким займаємося 3 роки, ми вже маємо конкретні напрацювання.   А перевірку  старостинських округів із залученням до цього процесу старост, які є заступниками міського голови на місцях, робимо з метою створення Перспективного плану розвитку сільських територій, розрахованого на 5 років, – поділився  Віктор Радько.

На черзі – робочі поїздки міського голови ще в 9 старостатів  Лохвицької міської територіальної громади.

 На фото: Лохвицький міський голова Віктор Радько відвідує об’єкти соціальної сфери Яхниківського старостату. Фото без опису