ШАНОВНІ ЗЕМЛЕВПОРЯДНИКИ ЛОХВИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

  • 820

Від щирого серця вітаю вас із професійним святом!  День землевпорядника  відзначається в Україні з 1999 року щорічно у другу суботу березня. Цьогоріч це свято припадає на 13 березня.

Розвиток нашого суспільства завжди був пов’язаний із землею, яка  нині лишається  головним засобом існування людства та джерелом суспільного багатства.

Сьогодні галузь земельних відносин  йде у ногу з часом, використовує новітні технології та застосовує передові знання. В роботі використовуються сучасні методи та практики, а всі механізми працюють за прозорими та доступними моделями.

Від відповідальної і точної роботи землевпорядників залежить раціональне використання найкращих у світі українських чорноземів, збереження їх для  майбутніх поколінь, захист прав землевласників і землекористувачів.

Тож вітаю всіх, хто обрав діяльність, пов’язану із землевпорядкуванням, та  щодня бере участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин!

З нагоди професійного свята щиро зичу вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, миру та нових трудових звершень. Зі святом!

 ВІКТОР РАДЬКО,

Лохвицький міський голова Фото без опису