21 березня – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

  • 790

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КП «ЛОХВИЦЯ-СЕРВІС» ТА МІСЬКОЇ СЛУЖБИ БЛАГОУСТРОЮ!

Від імені Лохвицької міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю ваші трудові колективи з професійним святом – Днем працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення!

На долю комунальників та працівників благоустрою випадає багато трудових випробувань, адже за будь-яких погодних умов вам щодня доводиться докладати значних зусиль, аби населені пункти нашої громади були чистими, затишними, квітучими, а їх мешканці отримували весь спектр послуг, необхідних для гідного проживання.

З нагоди професійного свята висловлюю щиру вдячність усім, для кого створення щоденних зручностей  мешканцям стало сенсом життя! Дякую вам за копітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте на благо жителів!

Хай розуміння та підтримка нашої громади завжди надихають вас на досягнення бажаних результатів, а ваші трудові зусилля винагороджуються людською довірою і шаною! Доброго вам здоров’я, сімейного благополуччя, душевного тепла та нових здобутків у професійній сфері! Зі святом!

ВІКТОР РАДЬКО,

 Лохвицький міський головаФото без опису