ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 2078

На порядок денний чергового засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради було винесено 22 питання, які стосувалися життєдіяльності громади в цілому  та потреб  окремих мешканців зокрема.       

Одним із важливих у блоці питань соціального спрямування було надання допомоги тяжкохворим громадянам. Відповідно до поданих документів заявників виконавчий комітет вирішив надати одноразову матеріальну допомогу 21 мешканцю громади, які через тяжкі хвороби потрапили у скрутне матеріальне становище. 

Токарівському психоневрологічному інтернату надано дозволи на придбання товарів за особисті кошти недієздатного підопічного, опікуном якого є адміністрація інтернату, та на використання речей померлих недієздатних іншими підопічними психоневрологічного інтернату.

У блоці житлових питань розглянуті та схвалені членами виконкому рішення про виключення із списків квартирного обліку при виконкомі міської ради 2 громадян у зв’язку з поліпшенням умов їх проживання, рішення про затвердження матеріалів по приватизації квартири та видачу громадянці свідоцтва про право власності, про уточнення та присвоєння адрес нерухомого майна.

Ряд рішень виконкому стосувався фізичних осіб-підприємців, які провадять свою діяльність на території громади. ФОП Фіцай В.М. надано дозвіл на розміщення та режим роботи сезонного літнього майданчика дитячих ігрових атракціонів у сквері Героїв України м. Лохвиця з 1 травня по 1 жовтня 2021 року з  9.00 по 22.00 год. без перерви та вихідних. ФОП Крат Р.Ч. – на розміщення 19.04 по 1.06. 2021 року тимчасових торговельних точок з продажу посадкового матеріалу  (по вул. Героїв України, 14/19 та вул. Перемоги, 11а в м. Лохвиця). Громадянину Маньку Р.В. надано дозвіл на розміщення об’єкта зовнішньої реклами  –  двох віндерів (флагшток «Парус») розміром 400х2000 за адресою: вул. Героїв України, 26.

ФОП Непомнящій І.О. надано дозволи на розміщення тимчасових споруд  за адресою: вул. Шевченка, 139, м. Лохвиця для провадження підприємницької діяльності (автомийки самообслуговування). ТОВ «Камілайн»  надано дозволи на розміщення тимчасових споруд за адресою: вул. Денисенка, 1, м. Лохвиця для провадження підприємницької діяльності (автомийки самообслуговування).

З метою організації підготовки, перепідготовки та підвищення  кваліфікації керівного складу і працівників підприємств, установ та організацій Лохвицької територіальної громади у сфері цивільного захисту, навчання населення громади захисту і діям у надзвичайних ситуаціях рішенням виконавчого комітету затверджено Організаційно-методичні вказівки з підготовки населення  громади до дій у надзвичайних ситуаціях на 2021 рік.

Рішенням членів виконкому з метою надання якісних адміністративних та муніципальних послуг  відділом «Центр надання адміністративних послуг» виконкому міської ради затверджено інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг, які надаються вищезгаданим відділом.

Для надання додаткової соціальної підтримки і забезпечення тимчасової зайнятості осіб, які шукають роботу, виконавчий комет прийняв рішення організувати  проведення громадських робіт на території Лохвицької територіальної громади з квітня по листопад 2021 року.