У ЗОШ №2 триває будівництво спортивних майданчиків

  • 1276

Аби задовольнити потребу у сучасних спортивних майданчиках для всіх міських шкіл  зараз на території Лохвицької ЗОШ №2 продовжується розпочата у 2020 році реалізація проєкту «Реконструкція мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту  по вул. Шкільна, 10 в м. Лохвиця». З піску та щебеню різних фракцій влаштовано основу майбутньої спортивної споруди, її периметр обмежено поребриком, зроблено монтаж підсилюючої армуючої сітки та бетонування поверхні майбутнього спортивного поля, на якому згодом діти гратимуть у волейбол, гандбол, баскетбол та теніс. На черзі – монтаж металевої огорожі спортивної споруди.

«Реконструкція спортивного майданчика під майданчик зі штучним покриттям для гри в міні-футбол за адресою: Полтавська область, м. Лохвиця, вул. Шкільна, 10» – реалізацію цього проєкту на території ЗОШ №2 розпочато паралельно.  На даний час підготовлено котлован та завезено пісок та щебінь для майбутньої основи майданчика.

Сьогодні  на місці будівництва  спортмайданчиків у Лохвицькій ЗОШ №2 побували постачальники верхнього  покриття майданчиків – найважливішого елемента будь-якої спортивної споруди. Фото без опису