У «ТЕРЕМКУ» ЗНОВУ РОЗКВІТЛО ВЕЛИКОДНЄ ДЕРЕВО

  • 1365

Напередодні Світлого Христового Воскресіння в ДНЗ №1 «Теремок» третій рік поспіль прикрашаємо Великоднє дерево, організовуємо виставку святкових композицій та проводимо тематичні заходи.  Дерево оздоблене різними видами писанок, які були створені надзвичайно творчими  та талановитими педагогами,  вихованцями та їх батьками.   

Традиція прикрашання дерев на Великдень прийшла до нас з давніх часів, так робили ще наші пращури, тому ми повинні зберегти цей звичай та донести його до наступних поколінь.

Всі прикраси особливі та вирізняються нанесеними елементами і символами, матеріалами виготовлення. В кожну писанку діти вклали свої найтепліші, найкращі побажання миру і злагоди для всіх. Завдяки дитячій фантазії та гарному настрою Великоднє дерево ожило і створило неповторну святкову атмосферу у нашому ДНЗ.

Колектив Теремка вітає всіх із прийдешнім святом Світлого Христового Воскресіння та бажає миру, добра, злагоди та достатку всім жителям Лохвицької громади. Дякуємо всім, хто долучився до прикрашання Великоднього дерева та створення композицій, власноруч виготовивши справжні шедеври, привчаючи маленьких дошкільників дотримуватися споконвічних істин та моральних цінностей.

Тетяна Таратон,

вихователь-методист ДНЗ №1 «Теремок» м. ЛохвиціФото без опису