Із засідання комісії: про пільгові перевезення окремих категорій громадян

  • 1282

30 квітня під головуванням першого заступника міського голови С.Ю. Шрамка відбулося засідання комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним транспортом загального користування.

У ході засідання члени комісії ознайомилися з Положенням відповідної комісії та Порядком відшкодування компенсаційних витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом загального користування на території Лохвицької територіальної громади. Цей Порядок визначає механізм відшкодування за рахунок коштів міського бюджету перевізникам (фізичним та юридичним особам) за безкоштовне перевезення громадян, яким чинним законодавством надано право на безкоштовний проїзд при користуванні автомобільним транспортом загального користування на міських та приміських маршрутах.

Члени комісії затвердили Порядок розрахунку суми компенсації за пільгове перевезення окремих категорій громадян на території Лохвицької громади та початковий коефіцієнт співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів  пільгових категорій  громадян до кількості проданих автостанцією квитків на маршруті. Розрахункова сума компенсаційних виплат за пільгове перевезення окремих категорій громадян визначається за формулою: кількість проданих нульових квитків на маршруті Х вартість проїзного білета на маршруті згідно із затвердженими тарифами без ПДВ Х коефіцієнт = нарахована сума для відшкодування  за пільгове перевезення.

Також у ході засідання члени комісії затвердили форму Акту звірки розрахунків по пільгових перевезеннях та форму Акту обстеження пільгового перевезення громадян по маршрутах на території Лохвицької територіальної громади.  Фото без опису