ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

  • 869

Від щирого серця вітаю вас з Днем пам’яті та примирення та 76-ю річницею  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Проходять роки і десятиліття, та пам’ять про трагедію світового масштабу 1939 – 1945 років непідвладна часу. Тоді Україна зазнала неймовірних втрат – понад 4 мільйони воїнів та більше 5 мільйонів мирних жителів  поглинуло криваве жерло війни!

Час, що минув від травня 1945 року, ще переконливіше доводить велич подвигу переможців, які відстояли свободу, честь і незалежність Вітчизни, очистили рідну землю від чужоземної навали.

Сувора правда війни залишається з нами як уособлення військової мужності, патріотизму, тяжкої ратної праці і вічної скорботи за тими, хто поклав на вівтар Перемоги своє життя.

Низький уклін ветеранам, які наближали Перемогу своєю силою і завзяттям! Подвиг воїнів – безсмертний, вдячність народу – безмежна, пам’ять про нього – вічна!

Сьогодні, коли частина нашої неньки-України у вогні, ми як ніколи усвідомлюємо, яку дорогу ціну доводиться платити за мирне небо та спокій на нашій землі.

У ці пам’ятні травневі дні бажаю всім міцного здоров’я, щастя,  благополуччя, ясного неба та віри у краще майбутнє України. Нехай береже всіх Господь, а на нашій благословенній землі хай панують спокій, добро і мир.   З Днем Перемоги, дорогі співвітчизники!

            Із повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО Фото без опису