9 травня – День матері

  • 393

ШАНОВНІ МЕШКАНКИ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ! ЛЮБІ МАТУСІ!

У травні, коли земля вкривається прекрасними квітами, коли настають чудові теплі дні, Україна відзначає світле і красиве свято  – День матері.

Материнство – дар Божий, вічне джерело буття людського, основа сім’ї, роду і народу.

Мама – найдорожча і найцінніша у світі людина для кожного з нас. Куди б не закинула нас доля і що б з нами не траплялося,  ми знаємо: материнське серце все відчуває і про все знає. Впевнений, що мама завжди поспішить нам на поміч, незважаючи на те, скільки нам років.

Нелегка і дуже відповідальна праця – виростити своїх дітей здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами нашої держави.

Уклінна вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – захисників України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт.

Із нагоди цього прекрасного свята, дорогі мами, прийміть найщиріші вітання! Бажаю вам міцного  здоров'я, родинного тепла, любові та справжнього людського щастя. Хай ваші діти – найкращі і найгарніші у світі – приносять вам лише радість та втіху! Хай ніколи не заростає стежка до батьківського порогу, хай діти приїжджають на свята і дарують вам свої усмішки, теплі і ласкаві слова та свою віддану любов! Будьте щасливими і здоровими на радість своїм близьким! Хай буде мир і щастя на нашій рідній землі!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО Фото без опису