ПРО ЗАВЕРШЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТА ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ

  • 769

12 травня у малому залі засідань Лохвицької міської ради під головуванням начальника відділу освіти виконавчого комітету Т.В. Заїки відбулася робоча нарада за участі керівників загальноосвітніх навчальних закладів Лохвицької міської територіальної громади.

Про організоване завершення 2020/2021 навчального року йшлося у інформації консультанта Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лохвицької міської ради О.Г. Горобець.  Відповідно до діючого законодавства, освітній процес у закладах загальної середньої освіти організовується в межах навчального року, що закінчується не пізніше  1 липня 2021 року. У ході наради присутніми були обговорені питання організації зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема підвезення здобувачів освіти до пунктів тестування, проходження ними державної підсумкової атестації (за бажанням), питання видачі освітніми закладами Лохвицької міської ради  свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти.            

Про організацію оздоровлення йшлося у виступі провідного спеціаліста В.М. Петрошевич, яка опікується питанням літнього відпочинку дітей Лохвицької міської територіальної громади. Вона довела до відома присутніх інформацію  щодо функціонування закладів оздоровлення і відпочинку Полтавської області влітку 2021 року.  Станом на сьогодні затверджено  роботу 20  оздоровчих таборів з оприлюдненням цін і початком та закінченням змін. Відповідна інформація буде  висвітлена на офіційних сайтах закладів загальної середньої освіти для ознайомлення батьків. На нараді було обговорено Програму оздоровлення та відпочинку  дітей Лохвицької міської територіальної громади, де прописаний механізм здешевлення путівки через відшкодування вартості путівки  за рахунок коштів обласного та місцевого бюджетів. Дія даної Програми поширюється  на всіх дітей Лохвицької територіальної громади віком від 7 до 17 років.  Фото без опису