ЩОБ ВСТАНОВИТИ ПОДАТКИ – ПОТРІБЕН ДІАЛОГ З ПІДПРИЄМЦЯМИ!

  • 1381

20 травня у кабінеті секретаря Лохвицької міської ради Т.В. Даценко відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів та бюджету (голова комісії А.П. Білан).

Комісія розглянула проєкти рішень по фінансових питаннях, які виносяться на 13 сесію Лохвицької міської ради. Зокрема, питання щодо внесення змін до показників бюджету, використання коштів екологічного фонду та внесення змін до міських програм.

Основними питаннями,  що стояли перед комісією, був розгляд проєктів рішень щодо встановлення ставок місцевих податків на 2022 рік, зокрема єдиного податку для платників першої та другої груп оподаткування, які провадять свою діяльність на території Лохвицької громади.

Незважаючи на запрошення, жоден представник від підприємців на засідання комісії не з’явився. В результаті  члени комісії з питань бюджету та фінансів не дійшли згоди щодо встановлення ставок єдиного податку, адже на їх думку, неможливо зробити це без конструктивних пропозицій та співпраці з підприємцями. Чому ж підприємці не йдуть на діалог з владою, аби спільно виробити компромісне рішення по податках у громаді, – наразі це питання залишається  відкритим. Фото без опису