КОНКУРС НА ПОСАДИ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ

  • 1252

26 травня 2021 року у відділі освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради відбулося засідання комісії по проведенню конкурсу на посаду керівників  закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради.

До складу комісії увійшли Фомін Юрій Федорович – депутат Лохвицької міської ради,  Борисенко Володимир Іванович – депутат Лохвицької міської ради,  Піддубний Сергій  Миколайович – голова Лохвицької міської організації профспілки працівників освіти і науки України,   Дерев’янко Антоніна  Василівна – голова профспілкової організації Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.  Члени комісії Єлізарова Любов  Сергіївна – начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Полтавській області та Марічева Марина Романівна  – головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Полтавській області  брали участь у засіданні в онлайн-режимі.  

На порядку денному стояло два питання – про вибори голови комісії та про розгляд документів, поданих претендентами на конкурс на керівників закладів загальної освіти.

У результаті голосування головою комісії було обрано Піддубного Сергія  Миколайовича.

При розгляді другого питання порядку денного, секретар комісії О.В. Панченко ознайомив членів комісії з переліком документів,  які необхідно подати претенденту для участі у конкурсі,  та вимогами до їх оформлення. У результаті перегляду документів, поданих претендентами, встановлено, що на конкурс на директора Лохвицької гімназії №1 подав документи лише один претендент – Лисенко Наталія Іванівна, на конкурс на директора Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 подав документи теж лише один претендент – Колєнова Олена  Іванівна.

Їх документи відповідають встановленим вимогам, тож згідно з рішенням комісії по проведенню конкурсу на посаду керівників закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради, обох претенденток допущено до участі в конкурсі, який відбудеться у червні 2021 року.  Фото без опису

ПРОТОКОЛ №1 засідання комісії по проведенню конкурсу на посаду керівників  закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради