Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про встановлення податків та зборів на території Лохвицької міської територіальної громади»

  • 1012

 

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень та пропозицій від суб’єктів господарювання та населення  на офіційному веб-сайті Лохвицької міської ради  оприлюднюється проект рішення  Лохвицької міської ради  «Про встановлення податків та зборів на території Лохвицької міської територіальної громади» з аналізом їх регуляторного впливу.

З текстом проекту рішень та аналізом їх регуляторного впливу всі бажаючі можуть ознайомитися  в  приміщенні Лохвицької міської ради  за адресою: Полтавська область, Миргородський район, м. Лохвиця, вулиця Перемоги,1, а також на сайті Лохвицької міської ради  за електронною адресою https://lmr.gov.ua/.

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються протягом місяця з дня оприлюднення проекту рішення за поштовою адресою: 37200, Полтавська область, Миргородський район, м. Лохвиця, вулиця Перемоги,1, або ж за електроною адресою: lohvitsa_miskrada@ukr.net .

Фото без опису