Сьогодні – свято Останнього дзвоника

  • 899

ДОРОГІ УЧНІ,ВИПУСКНИКИ! ШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА БАТЬКИ!

Від усієї Лохвицької територіальної громади сердечно вітаю всіх із святом Останнього дзвоника, що  ознаменовує собою закінчення навчального року.

Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу. А для  103 випускників  шкіл нашої громади сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.

Бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!

Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і  наша громада покладають на вас великі сподівання. А ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх сердець, за їм безмежна шана.

Дорогі педагоги! Дякую вам за те, що протягом навчального року ви не лише озброювали учнів знаннями, а й формували їх морально і фізично, прищеплювали дітям правильні життєві принципи, допомагали виробити характер. Низький уклін вам за невтомну і натхненну працю!

Тож хай сьогодні Останній дзвінок пролунає у кожному дитячому серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи. Від щирого серця зичу всім добра і благополуччя, міцного здоров’я і Божого благословення! Зі святом!

       

Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО Фото без опису