ВІДБУЛОСЯ ВЕСЕЛЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

  • 464

Ось і дочекалася малеча жаданого літа. І хоча його перший день не порадував теплом, але це не вплинуло на святковий настрій, який панував сьогодні у сквері Героїв України м. Лохвиця.   

Там з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Лохвицький центр дитячої та юнацької творчості та Лохвицький міський будинок культури провели концертно-розважальну програму із залученням працівників поліції під назвою «У пошуках чарівної парасольки».

Дитячий захід розпочався театралізованим дійством, що перепліталося з концертними номерами,  які демонстрували юні артисти  Центру дитячої та юнацької творчості, Лохвицького районного будинку  культури  та  Лохвицької музичної школи ім. І. О. Дунаєвського. 

Особливу цікавість дітлахів викликали локації поліцейської і рятувальної техніки – вони із захватом посиділи в автомобілях та фотографувалися на згадку.

Протягом всього свята діти співали, танцювали, малювали поліцейську машину майбутнього у конкурсі малюнку, брали участь у розвагах, отримували цікаві призи  –  все це зробило для них свято веселим і незабутнім. Фото без опису