МУЛЬТИДИСЦИПЛІНАРНА КОМАНДА ПРАЦЮВАЛА У СЕЛАХ СВИРИДІВКА ТА СЕНЧА

  • 522

Мультидисциплінарною командою Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради в період з 7 червня по 11 червня 2021 року було здійснено виїзди до сіл Свиридівка та Сенча.

З дотриманням протиепідемічних заходів членами мультидисциплінарної команди спільно з старостою с. Свиридівка Пугачем АП., начальником відділу соціального захисту населення Сенчанської сільської ради Строй І.М. здійснено оцінку потреб осіб, які знаходяться на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради.

Завідувачем Ложечником Р.О. та соціальним працівником Здоровець Є.В. відділення надання соціальних послуг за місцем проживання була здійснена перевірка надання соціальних послуг 27 підопічним, які перебувають на обліку у відділенні. У результаті перевірки було встановлено, що соціальні послуги робітники  надають вчасно та якісно згідно з укладеними договорами  про соціальне обслуговування.

Перукарськими послугами скористалася 21 особа.

З 7 травня по 11 червня 2021 року по місту Лохвиця надано послугу скошування трави 12 особам, які знаходяться на обслуговуванні у відділені соціальних послуг за місцем проживання.Фото без опису