ГОТУЄМОСЯ ДО ЕТНОФЕСТИВАЛЮ!

  • 947

Деталі  проведення етнофестивалю «Весілля гуляй, Лохвицький край!», який відбудеться 19 червня о 16.00 в Сосновому парку м. Лохвиця,  сьогодні обговорювалися на робочій нараді у першого заступника міського голови С.Ю. Шрамка.

Не секрет, що за період дії карантинних обмежень за святами скучили всі – і артисти, учасники художньої самодіяльності, і глядачі-відпочивальники.

Крім того, формат свята для громади новий. Ідею проведення етнофестивалю запропонували та втілюють у життя працівники Лохвицького міського будинку культури та відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради, які відповідають за культурну програму заходу.

 Будуть тут і представлені клубними закладами громади весільні традиції та обряди, і виставка-продаж виробів декоративно-вжиткового мистецтва, і театралізована концертна програма за обрядами другого дня весілля, а також розваги, атракціони та батути для найменших учасників  фестивалю. Планується виїзна торгівля для всіх любителів під час народних гулянь попоїсти смачненького. 

Наразі багато турбот у працівників КП «Добробут-сервіс», які традиційно підготовлятимуть територію для заходу, облаштовуватимуть сцену на галявині Соснового парку, забезпечуватимуть належну кількість сміттєвих баків та урн, аби після масового заходу  улюблене місце відпочинку  лохвичан та гостей міста Сосновий парк залишилося якомога чистішим.  Фото без опису