ВІДБУВСЯ КОНКУРС НА ПОСАДИ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ

  • 461

Сьогодні в сесійній залі Лохвицької міської ради відбулося засідання комісії по проведенню конкурсу на посади керівників  закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради, зокрема на посади директорів Лохвицької гімназії №1 та Лохвицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3.  

Конкурс проходив у три етапи, кожен з яких претенденти успішно подолали. А це вимагало від майбутніх директорів знання законодавства у сфері освіти, компетентності у розв’язанні практичних ситуацій, бачення стратегії розвитку навчального закладу, який вони хочуть очолити.  

Відповіді конкурсантів оцінювали члени комісії Єлізарова Л.С. – начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування управління Державної служби якості освіти у Полтавській області,  Марічева М.Р.  – головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Полтавській області,   Фомін Ю.Ф.  – депутат Лохвицької міської ради,  Борисенко В.І. – депутат Лохвицької міської ради, Дерев’янко А.В. – голова профспілкової організації Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  на чолі з Піддубним С.М.  – головою комісії по проведенню конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Лохвицької міської ради, головою Лохвицької міської організації профспілки працівників освіти і науки України.

За результатами конкурсу комісія прийняла рішення визнати як такими, що стали переможцями конкурсу на посаду директора Лохвицької гімназії №1 – Лисенко Наталію Іванівну, на посаду директора Лохвицької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – Колєнову Олену Іванівну.  

Отож, від імені Лохвицької міської територіальної громади вітаємо переможниць конкурсу та бажаємо плідної праці на посадах директорів шкіл! Фото без опису