20 червня – День медичного працівника

  • 873

 ШАНОВНІ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ – ЛІКАРІ, ФЕЛЬДШЕРИ, МЕДИЧНІ СЕСТРИ!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня медичного працівника. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, найтепліші слова, захоплення й повагу.

Знання і вміння лікаря, який рятує життя, захищає своєю працею радість і щастя людей, завжди користувалися пошаною і цінувалися як особливий талант. Бо ніщо не змінилося під сонцем – ні прагнення людей бути здоровими, ні їхня вдячність своїм рятівникам, ні особливі вимоги до особистості того, хто доторкається найсвятішого – життя і здоров'я людини!

 Ваша праця є однією із найбільш благородних та жертовних. Бо якими б не були технічні досягнення, найголовнішим у медицині є люди, які надають допомогу. У  вас немає свят і вихідних, особливо в умовах пандемії COVID-19, ваша праця дуже важка і вимагає справжніх професійних навичок, гуманізму та великої відповідальності.

Дорогі медики! Дякую кожному з вас за терпіння та самовідданість, за врятовані життя та відновлене здоров’я мешканців Лохвицької громади! Зичу всім, хто залишається вірним клятві Гіппократа, міцного здоров’я  та невичерпної енергії у вашій надзвичайно потрібній людям справі. Хай радість життя, яку ви даруєте людям, повертається до ваших домівок  сімейним достатком, щастям та благополуччям. Зі святом вас, дорогі медпрацівники! 

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО