СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА СІМЕЙ, ЯКІ ОПИНИЛИСЯ В СЖО

  • 796

Протягом тижня  зусилля працівників відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради були направлені на допомогу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Так 14 червня 2021 року спеціалісти відділення спільно з в. о. начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради здійснили виїзд у с. Токарі та м. Лохвицю.

Відвідано 3 сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку. Батьки отримали рекомендації з метою підвищення виховного потенціалу.

2 багатодітні сім'ї, у яких виховуються 11 дітей, отримали гуманітарну допомогу у вигляді дитячого одягу, взуття та іграшок.

17 червня 2021 року було здійснено екстрений виїзд мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Виявлено 1 сім'ю (3 дитини), яка опинилася в складних життєвих обставинах.

Батькам роз'яснено юридичні наслідки ухиляння від виконання батьківських обов'язків, вчинення домашнього насильства, надані рекомендації щодо ефективних методів виховання без покарання.Фото без опису