ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

  • 1335

Сердечно вітаю вас із великим державним святом – Днем Конституції, яка увійшла у суспільне життя  як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України, та із особливо  яскравим святом  календаря – Днем молоді!

Усі ми щиро прагнемо змінити наше життя і долю на краще, хочемо, щоб Україна зайняла гідне місце у європейській демократичній спільноті та стала зразком верховенства права у світі. Для досягнення цієї мети нам потрібно докласти спільні зусилля та багато працювати, плекати паростки нового ставлення до громадянських прав і обов’язків, бути активними учасниками сучасного процесу українського державотворення.

 Важливе місце в цьому процесі займає нинішня молодь, яку  вирізняє підвищений інтерес до життя, потреба в здобутті хорошої освіти, незалежність і самостійність, уміння визначати для себе конкретну мету та наполегливо йти до її досягнення.

 Дорогі юнаки і дівчата! Ви – сьогодення Лохвицької територіальної громади  і  її майбутнє! Зараз, як ніколи, нашій країні потрібні ваші успіхи, оптимізм, прагнення до кращого. Потрібні саме ті якості, які властиві молодості і молодим!

Переконаний, що творчий ентузіазм юних мешканців громади, бажання у всьому бути першими щоденно працюватимуть на розвиток  нашого рідного краю. Спільними зусиллями ми сформуємо солідарне суспільство, збудуємо успішну  громаду та заможну Україну. 

Тож зичу успіхів у всіх добрих починах, міцного здоров’я, бадьорості духу, впевненості у безхмарному майбутньому нашої держави та Лохвицької територіальної громади! Зі святом вас, дорогі земляки!

         З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКОФото без опису