Заходи, проведені відділенням соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради

  • 846

-У всьому світі 26 червня відзначається Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків. 22 червня 2021 року спеціалістами відділення  був проведений захід для клієнтів Лохвицького районного сектору філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області на тему: "Профілактика наркоманії та профілактика ВІЛ/СНІДу".

Спеціалісти наголосили, що значну роль у боротьбі з наркоманією відіграє профілактика зловживання психоактивними речовинами, обговорили основні шляхи передачі ВІЛ-інфекції та надали контакти кабінету "Довіри".

-23 червня 2021 року спеціалісти відділення  спільно з представником відділу "Лохвицьке бюро безоплатної правової допомоги" Лубенського місцевого центру з надання БВПД провели круглий стіл на тему: "Конституція України: права, свободи та обов'язки громадян".

Ефективна взаємодія суб' єктів соціальної роботи є  основним чинником для забезпечення  конституційних прав та свобод громадян.

-24 червня 2021 року завідувач відділення соціальної роботи ЦНСП Лохвицької  міської ради Оксана Богодіст провела  інформаційний захід з питань запобігання торгівлі людьми у Лохвицькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості( вебінар на платформі ZOOM).

Учасники заходу розглянули,  у чому полягає поняття торгівлі людьми, куди звертатися у випадку, коли ви стали її жертвою, та як цьому явищу запобігти.

-24 червня 2021 року спеціаліст відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Тетяна Свинар здійснила виїзд в с. Білогорілка.

Проведено моніторинговий візит у 2 сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Батькам роз'яснено юридичні наслідки ухиляння від виконання батьківських обов'язків, надано рекомендації щодо забезпечення фундаментальних потреб дітей.Фото без опису