ДЕНЬ СЕЛА ВІДСВЯТКУВАЛИ БЕЗСАЛИ

  • 361

Мешканці села Безсали відзначили подвійне свято – День села та Івана Купала.

Готуватися до нього почали завчасно – ще 3 липня у селі відбувся турнір з міні-футболу  серед юнаків  Безсали – Лохвиця, приурочений до Дня села. У змаганнях взяли участь чотири команди. І місце виборола  команда м. Лохвиця №1, ІІ місце –  команда с. Безсали № 1, ІІІ місце – команда м. Лохвиця № 2, ІV місце –  команда с. Безсали № 2. Турнір видався цікавим, тож гравці отримали задоволення та спортивний досвід. Усі команди були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками.

А 6 липня був проведений турнір з міні-футболу  за участі команд із сіл Безсали, Яхники, Вирішальне. Переможні місця у змаганнях розподілилися так: І місце – команда с. Безсали, ІІ місце – с. Яхники, ІІІ місце – с. Вирішальне.

А вже  по обіді на території села розгорнулося основне святкування: з вітаннями від старости Віталія Винника,  концертною програмою, силовими і веселими конкурсами, розвагами та атракціонами для дітей.

Із задоволенням безсальчани посмакували кашею, шурпою, шашликами, на повну «відірвалися»  на запальній дискотеці та помилувалися святковим салютом на честь іменин села. Фото без опису