«СТЕМ-КЛАС» У ЛОХВИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 198

9 липня на теренах Лохвицької міської територіальної громади пройшла регіональна  виставка  та навчально-методичний семінар  компанії «СТЕМ-КЛАС», яка забезпечує освітні заклади України всім необхідним для належної якісної педагогічної роботи та затишного перебування дітей у стінах освітніх закладів. Співпраця цієї компанії з єдиним вітчизняним виробником засобів навчання та навчальних приладів повного циклу ПрАТ «Електровимірювач» дає можливість у будь-який час постачати комплексне оснащення навчальних кабінетів, яке відповідає сучасним вимогам екологічності, ергономічності та естетичності.

Учасниками заходу, який відбувався у стінах Лохвицького міського будинку культури, стали очільники громад, фахівці управлінь та відділів освіти і профільні вчителі з майже 20 громад Полтавщини.

Захід розпочався з виставки, на якій компанія «СТЕМ-КЛАС» представила інноваційне обладнання для кабінетів математики, природничих кабінетів (фізики, хімії та біології), інтерактивні панелі, набори з робототехніки.

Велику зацікавленість у присутніх у залі Лохвицького міського будинку культури учасників навчально-методичного семінару викликала презентація навчального обладнання для кабінетів математики, фізики, хімії, презентація електронних освітніх ресурсів та цифрових вимірювальних комплексів «Поліном» для природничих дисциплін, презентація інтерактивних панелей «Prestigio» та доповідь про вивчення робототехніки в школі.Фото без опису