ЯК ГРОМАДІ СТАТИ ЦИФРОВОЮ – ОСВІТНІЙ КУРС НА ПЛАТФОРМІ ДІЯ

  • 200

Міністерство цифрової трансформації України та ГО SocialBoost, у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), розробили новий освітній курс «Як громаді стати цифровою».

Безкоштовно пройти навчання можна на порталі Дія.Цифрова освіта за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities

Особливості курсу:

Курс пропонує практичні рекомендації та інструменти цифровізації на рівні територіальної громади. Учасники навчання зможуть дізнатися, з чого розпочинається цифрова громада; як створити вебсайт; що таке брендинг; як контент (фото, тексти, презентації) впливає на цифровий імідж; як громаді налагодити зв'язок із цільовими аудиторіями через соцмережі; що таке цифрова партиципація; із чого розпочати стратегію цифровізації та зробити перші кроки у запровадженні кібербезпеки.

8 серій тривалістю 6-9 хвилин.

Курс призначений для державних службовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. Після навчання учасники отримають сертифікат із кредитом обсягом 0,2 ЄКТС.

Проглянути курс можна з українськими субтитрами для людей з порушеннями слуху.

Курс допоможе громадам здійснити цифрову трансформацію і створити власні історії успіху впровадження електронних інструментів та інноваційних технологій.

Міністерство цифрової трансформації України