24 серпня – 30-річниця Незалежності України

  • 714

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Від щирого серця вітаю кожного з вас із великим національним святом нашої держави – 30-ю річницею Незалежності України!

Українці святкують величну дату, відколи здійснилася споконвічна мрія поколінь наших предків – бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі!

Це важливий день для кожного, хто вважає себе патріотом України, хто боронить від російського агресора її кордони, хто вболіває за свою рідну країну та відданою щоденною працею примножує її здобутки.

На жаль, нині наш прапор кольорів мирного неба та золотого поля залитий кров’ю кращих синів і дочок українського народу та окроплений святими сльозами їх матерів. Українцям довелося  усвідомити  високу ціну своєї незалежності!

Переконаний, що настане день, коли над пшеничними полями всієї нашої країни знову буде чисте блакитне небо, а український народ спільно з європейськими державами впевнено будуватиме своє майбутнє!  

Із нагоди 30-ї річниці Незалежності нашої держави бажаю всім міцного здоров’я, добра, благополуччя і затишку у родинах, а найголовніше –  миру та єднання заради досягнення найзаповітнішого – розвитку і процвітання України!

         З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКОФото без опису