ІЗ РОЗШИРЕНОЇ НАРАДИ ОСВІТЯН

  • 394

Напередодні початку нового навчального року 26 серпня під головуванням начальника відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради Т.В. Заїки відбулася розширена нарада керівників закладів освіти громади, у ході якої було обговорені питання розвитку освітньої галузі Лохвицької ТГ у 2020 – 2021 н.р.  та завдання на новий 2021 – 2022 навчальний рік.

Про проблеми та досягнення впровадження Нової української школи в закладах освіти Лохвиччини в минулому навчальному році та перспективи її  розвитку в новому 2021 – 2022 навчальному році йшлося у виступі директора Центру професійного розвитку педагогічних працівників Лохвицької міської ради Т.І. Савинської.

Про співпрацю закладів освіти з Інклюзивно-ресурсним центром Лохвицької міської ради присутніх проінформувала директор центру Л.В. Мельник.

Окремі актуальні питання та нововведення в організації харчування дітей у закладах освіти  висвітлила у своєму виступі помічник лікаря-епідеміолога Миргородського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Полтавській області В.М. Ратушна.

На завершення наради присутні обговорили ряд інших робочих питань з працівниками відділу освіти виконавчого комітету  міської ради.Фото без опису