В ЦЕНТРІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРОДОВЖУЄ РОБОТУ «УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ»

  • 969

З червня цього року в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради працює «Університет третього віку».

За цей час цікаві тематичні лекції були прослухані студентами, які підготувала волонтер, художній керівник Лохвицького міського будинку культури Валентина КУЛИК: про життя і творчість Назарія Яремчука (до дня його пам’яті), до дня народження Ади Роговцевої – тематичний перегляд за п’єсою Лесі Українки «Камінний господар».

Презентації власних книг провели журналістка Ліна ЯКОВЕНКО (книга «Українське весілля»), та головний спеціаліст архівного відділу Миргородської районної державної адміністрації Вікторія СОВА (збірка поезій «ШЕФФ ЛЕРА. ВІЛЬНА ПТАХА»).

Викладач Лохвицького медичного фахового коледжу Світлана ЛЕСИК цікаво виклала для слухачів університету питання  впливу характеру людини на її здоров’я та розповіла про енергетику дерев.

Про реформування галузі охорони здоров’я України та роль в цьому питанні Національної служби здоров’я України висвітлила фахівець з фізичної реабілітації відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Світлана ТЕРНО.

26 серпня 2021 року заняття в «Університеті третього віку», яке було присвячено вакцинації від коронавірусної інфекції у громадян  60+, провела завідувачка відділенням надання соціальних послуг в умовах денного перебування Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Валентина ДАШКОВСЬКА. Після заняття слухачі взяли участь в акції до Дня пам’яті захисників України, що загинули за незалежність і суверенітет країни, яке організувала і провела провідний бібліотекар публічної бібліотеки ім. Г.С. Сковороди Лохвицької міської територіальної громади Тетяна ЛИХНО. Своїми  руками слухачі виготовили соняшники, якими  прикрасили стенд з фотографіями загиблих земляків на Донбасі. Під час проведення акції дуже проникливо і патріотично звучала поезія випускника Лохвицького медичного училища Олександра Вознюка, який загинув 02 березня 2017 року на Сході, захищаючи нашу країну. Хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих земляків… Фото без опису