29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

  • 317

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ ЗАХИСНИКИ УКРАЇНИ, УЧАСНИКИ АТО ТА ОСС, ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ ЗСУ ТА ДОБРОВОЛЬЦІ!

У 2019 році Указом Президента встановлено День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Він відзначається щорічно 29 серпня, адже саме цього трагічного дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час збройного конфлікту на Донбасі.

Завдячуючи мужності та самовідданості воїнів-захисників, ми сьогодні маємо можливість спокійно жити у своїх домівках, будувати плани на майбутнє, працювати  під мирним небом. Тож  маємо віддати данину пам’яті та поваги тим українцям, які вище за власне життя поставили любов до України.

Низький уклін рідним та близьким загиблих героїв, серед яких мешканці Лохвиччини. Ми всі у неоплатному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів рідної землі.

Згадаймо в цей день кожного, хто віддав найдорожче – своє власне життя за Україну! Пам’ятаймо загиблих і шануймо живих Героїв!

 З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО