1 вересня – День знань

  • 380

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ ШКОЛЯРІ, ВЧИТЕЛІ, БАТЬКИ! Фото без опису

Сердечно вітаю вас із Днем знань і початком нового 2021–2022 навчального року! 1 вересня – урочисте і хвилююче свято для усіх, хто вчить та навчається, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання та нових звершень.

Це особливий день у житті першокласників. Я сердечно вітаю маленьких жителів громади, які поповнили ряди дружної родини школярів і в житті яких сьогодні відбудеться перший урок, відкриються двері у чарівний світ пізнання.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік стане останнім у стінах рідної школи. Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі, та образ учителя, який навчає кожного з вас не тільки читати та писати, а й основам великої науки – життя!

Щира вдячність вам, шановні педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить завтрашній день нашої громади, майбутнє всієї України.  

Тож хай прийдешній навчальний рік принесе учням радість пізнання, вчителям – натхнення та задоволення від спілкування з охочими до знань учнями, батькам – радість та втіху  від учнівської праці своїх дітей!

Успіхів усім, щасливої долі, нових відкриттів, цікавих зустрічей і  захоплюючих вражень у новому 2021 – 2022 навчальному році!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО