ДЕНЬ ЗНАНЬ У ШКОЛАХ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ

  • 719

Першовересневим ранком у  Лохвицькій міській територіальній громаді 10 загальноосвітніх навчальних закладів та 5 їх філій гостинно  прочинили двері для  своїх учнів.

Мелодією першого малинового дзвоника на святкових лінійках Дня знань сьогодні розпочався новий 2021-2022 навчальний рік для більше двох тисяч  школярів громади.

Радість зустрічей після літніх канікул, щирі посмішки, різнобарв’я букетів, вірші, пісні та флешмоби – все це створювало неповторну, хвилюючу атмосферу у кожному навчальному закладі.

Важливим цей день є для 221 першокласника,  що відсьогодні стали на незвіданий, наповнений враженнями і відкриттями шкільний шлях. У нагоді при навчанні для малих школяриків будуть подарункові набори від Лохвицької міської ради.

Запам’ятається День знань–2021 більше 120 одинадцятикласникам, яким незабаром доведеться обирати професійну стежку і втілювати отримані знання в реальність.

Тож вся Лохвицька міська територіальна громада щиро вітає всіх причетних з Днем знань, із початком нового навчального року – відправною точкою для майбутніх успіхів та досягнень! Сили  всім і терпіння на весь майбутній рік, невичерпної енергії, оптимізму та віри в себе, цікавих уроків, гарних оцінок, легких контрольних, педагогічних знахідок та імунітету від всіх негараздів! Нехай цей навчальний рік принесе не тільки користь, а й радість! Наснаги всім на плідну роботу і навчання!Фото без опису