Andrii Levkivskyi ділиться, як успішно організувати процес вакцинації, мотивувати місцевих мешканців щепитися, а колег — ефективно працювати.

  • 648

Ірпінський міський центр первинної медико-санітарної допомоги, який очолює лікар, за результатами проведеної вакцинації, входить наразі у трійку найкращих у країні.

На думку пана Андрія всі лікарі і медсестри мають володіти усією необхідною інформацією і працювати за принципом ротації, як у мобільних бригадах, так і в пунктах щеплень. Кожен має бути залучений.
«У нашому закладі у процес залучені всі працівники — від адміністратора в амбулаторії, який збирає списки, телефонує пацієнтам, формує черги, і до прибиральників, які також виконують свою частину навантаження», — розповідає Андрій Левківський.

«Також обов’язково слід приділяти велику увагу інформуванню населення. “Ми постійно працюємо в соціальних мережах, маємо сторінку у фейсбуці, телеграм-канал, сайт. Нас підтримував місцевий телеканал, допомагали, так би мовити, розкручувати кампанію медійно», — додає він.

Він наголосив, що стосується роботи з колегами, то тут працюють на моральних і вольових якостях, розуміючи, що незабаром розпочнеться новий епідсезон COVID-19 і кожен медпрацівник має бути готовий до цього.
Читайте всю історію за посиланням: https://cutt.ly/EWlZQcK
#ЕфективніМедичніКоманди

Фото без опису