ЗАВЕРШУЄТЬСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ПРИМІЩЕННЯ ДЛЯ МАЙБУТНЬОЇ «ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ СТАНЦІЇ»

  • 536

У м. Лохвиця підходить до завершення реалізація проєкту «Капітальний ремонт гаража з адмінприміщенням майнового комплексу по вул. Сулицькій, 3», де невдовзі розташується «Поліцейська станція».

У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади», що є черговим кроком у реформі Національної поліції, у будівлі, яка знаходиться в центральній частині міста, нестимуть службу дільничні офіцери. Вони обслуговуватимуть виключно територію Лохвицької громади, направляючи свої дії на створення безпечного середовища  та захист населення.  

Одним із критеріїв реалізації  цього проєкту є створення громадою належних умов для поліцейських офіцерів. З цією метою  і був проведений капітальний ремонт приміщення. Масштаб робіт, всередині та зовні будівлі чималий: відновлено водопровідну, каналізаційну та вентиляційну системи, проведено індивідуальне опалення, відновлено підлогу, укладено плитку, замінено на металопластикові вікна та двері, обладнано санвузол,  замінено на шатрову покрівлю, встановлено зливну систему з даху, стіни зовні утеплено полістеролом, зроблене їх облицювання та декоративне оздоблення фасаду. Станом на сьогодні на об’єкті тривають завершувальні будівельні роботи.Фото без опису