УРОЧИСТЕ ВІКРИТТЯ ЇДАЛЬНІ У ЛОХВИЦЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №1

  • 973

10 вересня  учнівська та педагогічна спільнота Лохвицької гімназії №1 зібралася у актовій залі, аби в святковій атмосфері відзначити приємну подію – урочисте відкриття шкільної їдальні після капітального ремонту.

Не секрет, що їдальня посідає одне з найважливіших місць серед приміщень школи. Це і місце для прийому їжі, і територія відпочинку, де мають панувати комфорт, позитивна атмосфера та повинні головувати санітарно-гігієнічні норми. А ще її інтер’єр має забезпечувати позитивне сприйняття життєдіяльності та нести комфорт і естетичну насолоду школярам.

Саме такою віднедавна і стала їдальня гімназії. Проєкт, який передбачав капітальний ремонт приміщення та закупівлю обладнання для харчоблоку, був розрахований на 2 роки. Лохвицька міська рада розпочала його реалізацію минулоріч. І ось осучаснення шкільної їдальні в стінах рідної школи стало приємним подарунком для учнівського та педагогічного колективів гімназії до початку нового навчального року.  

Проєкт,  масштабний за об’ємом будівельних робіт та закупівлею технологічного обладнання, загальна вартість якого становить майже 3 мільйона гривень, вдалося реалізувати завдяки співфінансуванню коштів державного і міського бюджету та приватної компанії. Левову частку у співфінансуванні взяла на себе Лохвицька громада як автор та ініціатор проєкту модернізації шкільної їдальні. 

У рамках урочистого заходу Лохвицький міський голова Віктор Радько подякував за розуміння та співпрацю компанії «Надрагеоінвест» в особі її керівника Максима Ігнатьєва. Провадячи свою діяльність на території Лохвицької громади, ця компанія продемонструвала себе як соціально відповідальна, взявши участь у співфінансуванні проєкту оновлення їдальні. Тож за активну участь у громадському житті, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток та розбудову Лохвицької міської територіальної громади, всебічну підтримку її підростаючого покоління та з нагоди Дня міста Лохвиця – 2021 компанії ТОВ «Надра-геоінвест» було вручено Подяку Лохвицької міської ради. Такою ж нагородою відзначено виконавця робіт – підрядну компанію ТОВ «Гадячбудмонтаж», фізичну особу–підприємця Сергія Литвиновського.

Директор Лохвицької гімназії №1 Наталія Лисенко від імені багаточисельного колективу учнів, батьків та вчителів подякувала всім причетним до втілення проєкту за підтримку та небайдуже ставлення до нагальних потреб гімназії.

І всі разом – учні та вчителі – на сцені актового залу гімназії співали, танцювали і не втомлювалися дякувати за піклування про їх затишок і комфорт.

Право перерізати символічну стрічку на дверях їдальні було надано Лохвицькому міському голові Віктору Радьку, директору Лохвицької гімназії №1 Наталії Лисенко та наймолодшій учасниці концертної програми Маші Чепурко.

На щастя, на долю, на добро, успіх та достаток відкрилися  двері шкільної їдальні! Гімназистам – приємного апетиту!Фото без опису