Виїзд мультидисциплінарної команди Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради до сіл Часниківка та Високе

  • 299

14 вересня 2021 року мультидисциплінарною командою Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради був здійснений виїзд до сіл Часниківка та Високе. З дотриманням протиепідемічних заходів членами мультидисциплінарної команди спільно з спеціалістом першої категорії загального відділу Вирішальненського старостату Наталією МИКОЛЕНКО здійснено оцінку потреб осіб, які знаходяться на обслуговуванні в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради.

Соціальним працівником першої кваліфікаційної категорії відділення надання соціальних послуг за місцем проживання Центру Євгенією ЗДОРОВЕЦЬ була здійснена перевірка надання соціальних послуг 6 підопічним, які перебувають на обліку у відділенні.

У результаті перевірки було встановлено, що соціальні послуги робітник  надає вчасно та якісно згідно укладених договорів про соціальне обслуговування. Одинокі громадяни соціальним обслуговуванням задоволені, жодних зауважень не мають.

Психологом відділення надання соціальних послуг в умовах денного перебування Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Оленою ГОРОШКО надано індивідуальні консультування, послуги отримали 13 осіб. Фото без опису