«СПОРТИВНА СЛАВА ЛОХВИЦЬКОГО КРАЮ»

  • 576

Саме під такою назвою з нагоди відзначення Дня міста та Дня фізичної культури і спорту 10 вересня у Лохвицькому міському будинку культури відбулося свято для всіх, хто любить спорт, пропагує здоровий спосіб життя, прагне до фізичної досконалості, сповнений бадьорості, оптимізму і життєвої енергії.

Із кожним роком зростають спортивні перемоги нашої Лохвицької громади завдяки вихованцям Лохвицької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи та їх тренерам.  Ці перемоги на обласному та всеукраїнському та міжнародному рівнях сьогодні –  це здорове покоління і процвітання нашої громади завтра.

Без змагань і боротьби, спорт не був би спортом. Спортивна боротьба – це рухома сила всіх змагань. А там, де відбувається боротьба, там неодмінно хтось стане переможцем. А спортивні перемоги, рекорди, медалі, призи та кубки – лише нагорода за велику напружену праця, за силу волі і твердість характеру.

Тож для відзначення спортивних досягнень у залі міського БК зібралася спільнота юних спортсменів, їх тренерів та батьків.

Багато теплих слів на адресу спортивних зірочок  нашого краю прозвучало з вуст Лохвицького міського голови В.І. Радька, начальника відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради С.М. Марченка, директора Лохвицької кДЮСШ О.В. Яблунівської.

В урочистій атмосфері свята 111 юних спортсменів, переможців обласних та всеукраїнських змагань і чемпіонатів, які відвідують секції легкої атлетики, волейболу, настільного тенісу, дзюдо та кіокушинкай карате, були нагороджені грамотами КДЮСШ, а їх батьки отримали Подяки за підтримку своїх талановитих, працелюбних і цілеспрямованих дітей. Разом із цими відзнаками дітям були вручені грошові винагороди та подарункові сертифікати. Про це подбали Лохвицька міська рада та ряд небайдужих до підростаючого покоління і його фізичного розвитку спонсорів. За підтримку для нагородження кращих спортсмені Лохвиччини  щира дяка ЗАТ «Природні ресурси», ТОВ «Райз – Схід», Юрію Трубнікову, Олександру Кольчевському, Геннадію Головні, Сергію Горбенку,  Андрію Прядці, Петру Шугаю, Миколі Овчаренку, Григорію Шамрицькому, Олександру Яременку, Анатолію Власенку, Віктору Сороці, Миколі Ольшанському, Володимиру Інденку, Оксані Цись, Івану Бугаю, Ларисі Каблучці, Віктору Хльобасу, Геннадію Степурі, Сергію Левченку, Євгену Пономаренку, Олександру Долошку.

Успіхи спортсменів – це результат повсякденної роботи кожного працівника фізичної культури і спорту. Тож за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту області, високий професіоналізм та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України Почесними грамотами Полтавської обласної державної адміністрації були нагороджені тренери-викладачі Лохвицької комплексної дитячо-юнацької спортивної школи: Прядка В.С. (кіокушинкай карате), Саловський А.Г. (дзюдо), Ляшко С.О. (волейбол), Мацик А.М. (легка атлетика), Фомін Ю.Ф. (настільний теніс). Ці тренери, які вкладають частинку своєї душі у спортивні досягнення вихованців, а також директор Лохвицької КДЮСШ Яблунівська О.В., тренер-викладач пауерліфтингу Яблунівський В.М., тренер з футболу Харченко О.М. за сумлінну працю, вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури і спорту та піднесення іміджу м. Лохвиця отримали відзнаки від Лохвицької міської ради, які їм вручив міський голова В.І. Радько.

Приємністю для присутніх у залі та поштовхом до нових досягнень юним спортсменам стало нагородження дзюдоїстки Кузьменко Ольги – переможниці та призерки всеукраїнських та міжнародних турнірів, призерки чемпіонату України, переможниці чемпіонату України ФСТ «Спартак», переможниці всеукраїнського майстерського турніру серед жінок, учениці Полтавської обласної школи вищої спортивної майстерності, першого номера збірної Полтавської області з дзюдо у ваговій категорії 57 кілограм. Тренер спортсменки А.Г. Саловський вручив їй чорний пояс І дан та посвідчення і значок «Майстер спорту».

Тож щирі оплески всім, хто в спортивних змаганнях захищає честь Лохвицької громади, ви – наша гордість, ви – спортивна слава Лохвицького краю!Фото без опису